top of page
OKunst kurs_Webside_Kurs Bg_web landskapn.jpg

Landskap

Lær om komposisjon og

teknikk i landskapsmaleri

Landskapsmaleri er en tradisjonell sjanger inennfor billedkunsten som kombinerer kunnskap og kreativ lek, figurasjon og abstraksjon som få andre sjangre i kunsten. Dette gjør landskapsmaleri spesielt spennende!

 

Innhold

Landskapsmaleri er en sjanger de fleste har et forhold til gjennom de norske gullalder malerne som henger på våre museer og som er avbildet i lærebøker. Landskapsmaleri har vært med å definere tanken om Norge som fjell og fjorder og har vært inspirasjon for generasjoner av kunstnere opp gjennom tidene. Men landskapsmaleri er også en ofte misforstått sjanger.

Hva handler landskapsmaleri egentlig om? Hvordan skal man komponere et landskap og hvordan skape dybde og nerve i bildet?

På kurset lærer du om komposisjon, skisseteknikk, farge og form.

Vi ser på hvordan vi kan lage spennende landskap basert på klassiske prinsipper og lærer om arbeidsprosess og de bakenforliggende funksjonene som gjør deg i stand til å utforske landskapsmaleriet videre på egenhånd etter kurset!

Målgruppe

Kurset passer for både nybegynnere og øvede. Vi går igjennom helt grunnleggende teknikk samt mer avanserte prinsipper for viderekomne. Vi maler ikke ett ferdig bilde på kurset men fokuserer på å løse praktiske oppgaver.

Olje & akrylmaling

Man kan bruke både olje og akryl på kurset. Hvis du maler med olje er det mulig å la ting stå igjen til tørk. Du kan da hente arbeidene etter kurset når disse er tørre.

PDF-hefte av kurspresentasjonen

Det er ikke alltid lett å huske alt man lærer på malekurs, selv med notater. Derfor vil alle kursister få en oppsummering av den teoretiske delen av kurset i form av et digitalt PDF-hefte etter fullført kurs, slik at man kan fortsette studiet hjemme på egenhånd.

Servering

Kaffe/te på kveld og dagkurs

Bakst og kaffe/te på helgekurs

 

Andre kurs i abstraksjon

Farger & følelser

Abstrakt maleri

Utstyrsliste

Se vedlagt utstyrsliste nederst for det du trenger til kurset

Pris: 2890,-

Landskap     

Helgekurs - Lør/Søn. kl. 10-16:00

PÅMELDING
VÅREN 2024

Jonas.jpg

Kursholder: Jonas Vilberg

Kontakt: kurs@jonasvilberg.com

Nettside: jonasvilberg.com

bottom of page