top of page
web skulptur bg.jpg

Skulptur

Lær å lage tredimensjonale

portretter i leire

Har du lyst til å lage skulpturer? Nå har du mulighet til å lage portrett i leire med prisvinnende skulptør Frode Lillesund!

 

Innhold

På dette kurset lærer du hvordan bygge skulpturer  ut fra relativt enkle  teknikker. Vi arbeider ut fra keramisk metode, slik at du slipper slitsomme og sølete støpe-prosesser. Skulpturene hules ut. De kan oppbevares uten å brennes,  men de fleste velger å brenne dem. Da er de bestandige for både inne og utendørs bruk.

 

Mange opplever at det er vanskelig å komme igang med å lage skulpturer. At det er teknisk komplisert, vanskelig å få tak i materialer og  riktig verktøy.

 

Hvis du er nybegynner er målet med kurset at du skal  få god forståelse for hvordan du selv kan bygge opp skulpturer  hjemme, eller for å gå videre til mer avanserte nivåer innen skulptur. Hvis du kan litt på forhånd, ønsker vi å bringe deg  videre, slik at du kan nå lengre fag-teknisk som klassisk figurativ skulptør.

 

Vi arbeider med  portrett i 1:1 størrelse. Du kan velge mellom å lage portrett av en samarbeidspartner på kurset, selvportrett, skulpturbyste eller portrett etter foto. Å arbeide fra foto er litt vanskeligere, og krever godt fotomateriale, men det er absolutt mulig. Informasjon om fotogrunnlag får du i forkant av kurset.

Målgruppe

Kurset er fra nybegynnere til erfarne. Du følges opp med individuell korrektur gjennom hele prosessen.

Smittevern

Begrenset anntall deltakere for å overholde gjeldende smittevernsregler.

 

Servering

Kaffe/te.

Utstyr til kurset

Leire og arbeidsutstyr er inkludert i kursprisen.

PÅMELDING
HØSTEN 2024

Dette kurset avholdes på Nesodden.

Mer informasjon

Det er dessverre ingen kurs i dette emnet for øyeblikket.

1866978702_pass_foto_frode.jpg

Kursholder: Frode Lillesund

Kontakt: post@oslokunstakademi.com

Nettside: frodelillesund.com

bottom of page